bursa escort bursa escort bayan gaziantep escort bayan escort bayan istanbul escort bayan izmir escort bayan buca escort

halkali escort escort istanbul bayan escort sirinevler escort istanbul escort bayan istanbul escort

آیا با بهترین روش های مدیریت رستوران آشنایی دارید؟

آیا با بهترین روش های مدیریت رستوران آشنایی دارید؟

در توضیح مفهوم رستوران و همچنین مدیریت رستوران توجه به این نکته ضروری به نظر می رسد که رستوران به محلی اطلاق می گردد که با هدف ارائه خوراک و نوشیدنی تشکیل گردیده است و موارد ارائه شده در همان محل یعنی رستوران صرف می گردد.

بهترین لحظات خود را در بهترین رستوران های تهران بگذرانید؟

در توضیح مفهوم رستوران و همچنین مدیریت رستوران توجه به این نکته ضروری به نظر می رسد که رستوران به محلی اطلاق می گردد که با هدف ارائه خوراک و نوشیدنی تشکیل گردیده است و موارد ارائه شده در همان محل یعنی رستوران صرف می گردد.از جمله مواردی که می تواند در میزان محبوبیت رستوران در تهران و دیگر شهرها مورد توجه قرار بگیرد مسیر حاکم بر تهیه و میزان کیفیت غذا های ارائه شده در وعده صبحانه و دیگر وعده ها اشاره نمود.از دیگر پارامترهای موثر در امتیازدهی به یک رستوران چگونگی برخورد کادر رستوران و نحوه ی برخورد آنها با مشتریان و همچنین ظاهر آنها می باشد که تاثیر بسزایی در میزان رضایت مشتریان از یک رستوران سنتی و بین المللی می تواند ایفا کند.

نقش مدیریت رستوران در پارامترهای مذکور برای امتیازدهی به رستوران سنتی و بین المللی نقشی حیاتی است .مدیریت رستوران موظف است نظارت کامل بر چگونگی تهیه غذا و سنجش کیفی غذای تهیه شده اقدام کند و به موازات موضوعات مطرح شده نظارت دقیقی بر نحوه ی چگونگی فعالیت کادر خود داشته باشد و سعی نماید در ارائه بهترین خدمات به مراجعه کنندگان تلاش کافی را انجام دهد.نظارت روزانه و دائم بر کلیه امور جاری در رستوران سنتی و بین المللی در تهران و دیگر شهرها از جمله وظایف مدیر رستوران است.

این دیدگاه که مدیریت رستوران برای موفقیت نیازی به نظارت دقیق بر امور جاری در رستوران ندارد دیدگاهی کاملا غلط می باشد و هر شخصی که فکر می کند مدیریت رستوران قرار است در یک دفتر بنشیند و از کارکنان و کادر مربوطه گزارش فعالیت دریافت نماید کاملا در اشتباه است.

یکی از نکاتی که توجه به آن در رستوران سنتی و بین المللی لازم است توجه به فرهنگ و سلایق مشتریان و مراجعه کنندگان به رستوران می باشد که تاثیر مهمی در میزان رضایت مشتریان در رستوران ایفا می کند.مدیریت رستوران تهران بایستی آشنایی کامل با سلیقه های گوناگون و همچنین آمادگی تطبیق نوع و کیفیت غذاهای ارائه شده را با سلیقه های گوناگون داشته باشد.

نکته ای که بایستی بدان توجه نمود این است که برخی از مدیران رستوران سنتی به دلیل موفقیت در حوزه رستوران داری به صورت همزمان به مدیریت چند رستوران می پردازند و درمواردی هم مدیریت یک رستوران به مدیریت رستوران هتل می پردازد که در این موارد به آن مدیر تشریفات اطلاق می گردد.کلیت حرفه رستوران داری و مدیریت رستوران حرفه ای پیچیده است و مدیر رستوران موظف است در اکثر موارد حتی شب ها و تعطیلات نیز در محل کار حضور داشته باشد.

از جمله مورادی که در موفقیت مدیریت یک رستوران تاثیرگذار است می توان به انجام تبلیغات گسترده در زمینه رستوران سنتی و رستوران تهران اشاره نمود و توانایی وی در انتخاب و استخدام نیروهایی زبده در زمینه های خدمت کار رستوران و آشپز رستوران سنتی نیز مهم تلقی می گردد.همچنین مدیری یک رستوران اعم از سنتی و یا بین المللی موظف است تجربیات خود را از طریق برگزاری کلاس های آموزشی به انتقال تجربیات خود به دیگر کارکنان رستوران سنتی و رستوران بین المللی و رستوران تهران بپردازد. مدیر رستوران سنتی و رستوران تهران موظف است ضمن ارائه صبحانه در تهران روحیه کادر رستوران را رعایت نماید و در صورت ایجاد شکست های جزیی روحیه کادر رستوران را حفظ نماید.

به اشتراک بگذارید

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضو کانال تلگرام رمان98 شوید
escort bayan istanbul escort fake taxi maltepe escort alanya escort kartal escort manavgat escort
کانال عکس پروفایل